Kontakti

Dr. sc. Besarta VLADI
 • Pozita: Menaxhere e Projekteve
 • Telefoni: +383 (0) 38 24 77 42 
 • Telefoni: +383 (0) 45 49 77 77
 • Email: [email protected]       
Ardit AJVAZI
 • Koordinator per Trajnim, Zhvillim dhe Vizita Studimore
 • Telefoni: +383 (0) 38 24 77 42
 • Telefoni: +383 (0) 45 49 77 77
 • Tel. Mob: +383 (0)44 58 99 62
 • Email: [email protected]
Nora GASHI
 • Pozita: Asistente Administrative
 • Telefoni: +383 (0) 38 24 77 42
 • Tel. Mob.: +383 (0) 45 49 77 77
 • Email: [email protected]
Zonjusha TOSKA
 • Pozita: Asistente Ekzekutive
 • Telefoni: +383 (0) 38 24 77 42 
 • Telefoni: +383 (0) 45 49 77 77
 • Email: [email protected]    

Na kontaktoni permes emailit

Mos hezitoni te na kontaktoni per qfaredo qe ju intereson ne lidhje me sherbimet tona!


Lokacioni